Livrarea produselor !

 
Livrarea se va face astfel:
  1. Transportul marfii catre beneficiar este asigurat prin serviciul logistic propriu fabricii in functie de disponibilitatea mijloacelor de transport. In cazul unor urgente / indisponibilitati a mijloacelor logistice propriii fabricii, comenzile se onoreaza prin operatorul de curierat in cadrul retelei de localitati, pe care o gasiti aici, costurile transportului fiind suportate de catre client. Pentru alte localitati, care nu sunt cuprinse in Lista, se adauga 1 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare km efectuat intr-un sens.
  2. Taxa de ramburs la plata numerar (aplicabila celor care au ramburs la livrarea in provincie): este 1 % din valoarea facturii la care se adauga TVA.
Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si chitanta). Serviciul logistic ARALEX sau curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).
In cazul livrarilor pe raza municipiului Pitesti livrarea se face prin personalul propriu ARALEX S.R.L.
Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la verificarea concordantei dintre ce ati comandat si ce ati primit.
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.
Va rugam sa verificati produsele primite prin serviciul logistic ARALEX sau prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. S.C. ARALEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.
Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid.
 
Magazine online prin www.Argebit.com, Anunturi imobiliare Pitesti prin www.Argebiz.ro
Inscriete cu proiectul tau si doar asa beneficiezi de reducerea la sistemul pluvial!
Regulamentul campaniei