Despre noi

   

  ARALEX  si-a inceput activitatea in anul 1992 ca societate cu capital privat integral romanesc, fiind una dintre cele mai vechi companii din Municipiul Pitesti.

  ARALEX este marca inregistrata conform Legii nr. 84/1998, pentru clasele de produse/servicii inscrise in fila din Registrul Marcilor.

   

  De-a lungul timpului, fabrica noastra a trecut prin mai multe transformari, dictate de cerintele pietei, si de fiecare data a stiut sa-si valorifice oportunitatile.

   

  Experienta de peste 20 de ani in prelucrarea tablelor, ne-a incurajat ca in anul 2010 sa incepem productia de sistem pluvial metalic, urmata apoi, inevitabil, de productia tablei tip tigla. Astfel, in prezent suntem cel mai mare producator de sistem complet de acoperis din Pitesti, cu o capacitate de fabricatie considerabila, desfasurata pe 1.1 ha, locatie ce cuprinde: spatii de productie, spatii de depozitare, birouri si mijloace tehnologice specifice.

   

  Intreg procesul de fabricatie se realizeaza in mod automatizat cu utilaje din import de ultima generatie, iar pentru aprovizionarea cu materie prima am ales sa incheiem parteneriat cu unul dintre cei mai importanti producatori din domeniul prelucrarii otelului - Voestalpine Austria.

   

  Parcul auto cuprinde autovehicule cu capacitate mare de stocare si transport si dotate corespunzator, ceea ce face ca timpul de livrare catre clienti sa fie scurt.

   

  Imaginea impecabila pe care ne-am construit-o in piata se datoreaza calitatii superioare a produselor noastre, pretului de producator, buna dotare a fabricii cu linie de vopsire in camp electrostatic, specialistilor din departamentul tehnic care sunt preocupati permanent de imbunatatirea fluxului de productie dar si de oferirea de solutii clientilor ale caror proiecte necesita produse care nu se incadreaza in productia de serie, si, nu in ultimul rand, promptitudinii echipei in relatia cu partenerii nostri.

   

  Va invitam sa va informati in legatura cu familia de produse Aralex si asteptam sa va prezentati interesul solicitand o oferta personalizata.

   
   
    
    
   Magazine online prin www.Argebit.com, Anunturi imobiliare Pitesti prin www.Argebiz.ro
   Inscriete cu proiectul tau si doar asa beneficiezi de reducerea la sistemul pluvial!
   Regulamentul campaniei